Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор .

...
Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор .
Коментари Харесай

Сила и игра! Тази тухла за захранване на Nintendo Switch вече е само $35,99

Открийте започващи компании, услуги, артикули и още от нашия партньор . New York Post може да получи отплата и/или партньорска комисионна, в случай че купувате посредством нашите връзки.

TL;DR:  Вземете преносимо решение за докинг станция и зареждане за вашия Nintendo Switch. Тази съвместима с Switch докинг зарядна тухла може да зарежда вашия Switch, до момента в който играете единствено за $35,99 (общ. $39,99)!

В света на игрите удобството и гъвкавостта са невъзпятите герои. Колкото и комфортна да е ръчната система Switch, потреблението й в придвижване в ефирен режим не е без провокации. Ето за какво този Switch Power Dock Brick трансформира играта. Продава се за стеснен интервал от време единствено за $35,99 (общ. $39,99)!

Въпреки че ръчният режим на Switch е превъзходен за пътешестване, пътешестване до работното място или за ликвидиране на време, до момента в който чакате, Switch може да се играе и на огромния екран на тв приемника, тъй че можете да се насладите на по-завладяващо преживяване. Тази тухла за превк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР